Een nieuwe tijd

Updated: Aug 29, 2019


We leven in een tijd waar diploma’s er minder en minder toe doen. Mensen willen waarheid, kennis van zaken. Iemand die hen de weg wijst in een wereld waar ze door de bomen het bos niet meer zien. Iemand die hen voorgegaan is en oplossingen kan bieden voor problemen waar antwoorden uitblijven. Iemand met sleutels tot een nieuwe realiteit.

Boekenkennis maakt plaats voor doorleefde ervaring. Want waar voorheen vijftien jaar lijden nodig was kan men nu een eenvoudig stappenplan van iemand anders volgen. Kennis opdoen wordt sneller, frequenter en uitgebreider. Kennis wordt meer en meer gedeeld. We surfen mee op de ervaring van gisteren om onze morgen anders in te kunnen kleuren.


De frequentieverhoging van de aarde maakt dat we geen tijd meer hebben om alles rustig aan te doen. We worden uitgedaagd, ons leven wordt overhoop gehaald om ons terug op de rails te krijgen. De rails van onze bestemming.

Ziekte, scheiding, depressie, dood van geliefden. Allemaal verborgen boodschappers die je in spoedtempo dichter bij je ware zelf trachten te brengen.

De medische wereld probeert ons te misleiden, door de wonde te bepleisteren. ‘Er is wel degelijk iets mis met je…’ Terwijl je lichaam niets meer doet dan uitschreeuwen hoe ongelofelijk graag het je ziet en nog liever ziet hoe jij diep binnen in jezelf op zoek gaat naar liefde.


Depressie wordt gezien als falen. Scheiding wordt gezien als opgeven. Dood wordt gezien als einde.


We zijn allemaal op zoek naar antwoorden. We weten het zelf niet.


We willen allemaal uit ons ‘lijden’ verlost worden om vrij te kunnen leven. Diep vanbinnen verlangen we allemaal naar ‘liefde’. Liefde met een grote ‘L’, het onvoorwaardelijke deeltje, dat we soms nog eens ervaren wanneer we ons moeten en verwachten laten, en opnieuw kijken met de ogen van een kind.


Er is chaos. Er zijn vragen. Zoeken. Willen. Proberen. Hopen. Wensen. Opgeven. Loslaten.


Er is een antwoord… Er is een weten…


Voorbij hollen en crossen en al dat doen en laten. De eeuwige toon van stilte


Onder alle lagen wacht wijsheid op jou wacht liefde op jou


Geluk vind je als je jezelf open-breekt

3 views

Evi Maes - The Power of Feeling Deeply

  • Facebook
  • Instagram

TERMS & PRIVACY  |  © EVI MAES 2016 & BEYOND  |  ALL RIGHTS RESERVED  |  DESIGN CREDIT